Orvosi vészhelyzeti tájékoztató

Tisztelt Polgárok, Betegek!

Tekintettel a jelenlegi járványügyi helyzetre, az Önök érdekeit is figyelembe véve azt a döntést hoztuk a Polgármesterekkel egyetértésben, hogy 2020. március 23-tól (hétfőtől) a rendelés a szokott rendelési időben, de kizárólag a Kőszegszerdahelyi Rendelőben történik.

2020. március 20.

Itt adott a szükséges infrastruktúra, és megoldott a rendelő fertőtlenítése.

 

Kérnék minden beteget, hogy a helyzetre való tekintettel csak halaszthatatlan, indokolt esetben forduljanak orvoshoz! Amennyiben lehetséges, először telefonon egyeztessünk.

 

Gyógyszerfelírási igényüket is feltétlenül telefonon jelezzék! A gyógyszerek felírása elektronikus formában történik, papír vényt nem adunk, bármelyik patikában kiváltható a gyógyszer a beteg TAJ számával és a kiváltó személy személyi igazolványával!

Bizonyos vények (pl gyógyászati segédeszköz, tesztcsík, összeállított kenőcsök) továbbra is csak papíralapon válthatók ki!

 

Beutalók kiadása szükség szerint megtörténhet, de jelenleg a szakrendelések beteget nem fogadnak, előjegyzési időpontot nem adnak!

 

Ha elkerülhetetlen a rendelőben történő betegvizsgálat, előzetes telefonos egyeztetés után bármelyik községünk betege jöhet a teljes rendelési időben a Kőszegszerdahelyi rendelőbe!

 

Táppénz igényüket is jelezhetik telefonon keresztül.

 

Szakorvosi leletek bemutatása jelenleg nem tekinthető fontosnak, ha ezzel kapcsolatban teendőnk merülne fel, kérném lehetőség szerint a leletet beszkennelni és e-mail címünkre elküldeni!

 

Elérhetőségeink (a sürgős esetet leszámítva rendelési időben):

 

Dr. Koczor Gábor: 06-30/445-23-75

Simonné Saly Ildikó: 06-30/676-02-62

Rendelő: (94)561-548

 

E-mail:

 

Megértő együttműködésüket megköszönve, tisztelettel: Dr. Koczor Gábor

Vissza az előző oldalra

Vissza a főoldalra