Pittyes Kocsma

Pittyes Kocsma

Cím: 9726 Velem, Rákóczi F. u 34.

Telefonszám: +36 94/360-990, +36 20/355-1997

E-mail:

Weboldal: http://www.pittyeskocsma.hu


Üzletünket 2004-ben hívtuk életre, hogy teremtsünk Velemben egy családias zugot kellemes kikapcsolódáshoz ízletes ételekkel, finom italokkal.

Ételeinket hagyományos házi készítésű „disznóságokból” nagy gonddal és szeretettel készítjük. Kerüljük a mesterséges vagy félkész alapanyagokat. Kóstolja meg nálunk, a már-már ritkaságnak tekinthető házilag készült disznósajtot, sonkát, szalonnát, tepertőt, sültkolbászt, vagy a zsíros kenyeret természetesen lilahagymával!

A kiváló ízekhez nélkülözhetetlenek a hazai borvidékek finom borai is.

Emeletünk tökéletesen alkalmas (25-30 fő részére) családi, baráti összejövetelek, vagy céges rendezvények lebonyolítására.

Tavasztól őszig virágokkal, dús növényzettel körülvett kerthelyiségünkben jéghideg csapolt sörrel és széles választékú üveges sörökkel, különleges üdítőitalokkal, forró csokoládéval, frappé-val, fagylalttal várjuk Önöket.

Üzletünk a mai elvárásoknak és előírásoknak megfelelően akadálymentes.

Működésünket a folyamatos bővülés és megújulás jellemzi. A széles étel- és italválasztékon felül mobiltelefon feltöltésére és lottó feladásra online terminál áll rendelkezésre.

Nézzen be hozzánk akkor is, ha a világhálóhoz szeretne csatlakozni. Egy finom kávé vagy csésze tea mellett, lebonyolíthatja levelezését, vagy csak egyszerűen szörfözhet a NET-en ingyenes wi-fi szolgáltatásunkkal.

Családunk szeretettel várja Önt!


Egyéb szolgáltatásaink

  • Ital-lerakat
  • Bábolna takarmány
  • PB gázpalack
  • Kerékpár kölcsönzés
  • Lottózó
  • Telefon-feltöltés

Kapcsolódó képek

Vissza az előző oldalra

Vissza a főoldalra