TÁJÉKOZTATÓ-FEBRUÁRI OLTÁSI NAPOK

2022. február 04.

TÁJÉKOZTATÓ

Februári oltási akciónapok

Az eddigi oltási akciók sikerére és az omikron vírusvariáns magyarországi megjelenésére tekintettel februárban is több oltási akció lesz a kórházi oltópontokon és a járási székhelyek szakrendelőiben, amikor ismét előzetes időpontfoglalás nélkül és helyszíni regisztrációval lehet majd kérni az oltást. Emellett a háziorvosok rendelési időben folytatják az oltást.

Februárban minden csütörtök és péntek délután 14.00-18.00 óráig, szombaton 10.00-18.00 óráig lesz oltási akció az alábbi Vas megyei kórházi oltópontokon:

Markusovszky Egyetemi Oktatókórház:

Szombathely, Petőfi Sándor u. 43. (volt Tüdőgondozó)

 

Szent László Kórház:

Sárvár, Rákóczi u. 30.

 

Februárban minden csütörtök és péntek délután 14.00-18.00 óráig lesz oltási akció a járásközponti szakrendelőkben, oltóhelyeken.

Vas megyei járási székhelyek oltóhelyei:

Celldömölk, Nagy Sándor tér 3. (Markusovszky Egyetemi Oktatókórház telephelye)

 

Körmend, Munkácsy utca u. 1. (Markusovszky Egyetemi Oktatókórház telephelye)

 

Kőszeg, Gábor Áron u. 1. (Egészségház)

 

Szentgotthárd, Hunyadi út 18. (Rendelőintézet)

 

Vasvár, Árpád tér 4/a. (Egészségház)

 

Kérjük, hogy az oltásra hozza magával személyazonosító igazolványát, TAJ-kártyáját, második oltás esetén, az oltási lapját is. Az egészségügyi intézményekben védőmaszk használata kötelező!

A kórházi és a járási oltóhelyeken Pfizer, Moderna, Janssen és Sinopharm típusú vakcinával van lehetőség az oltakozásra.

A várakozási idő csökkentése érdekében – amennyiben lehetősége van – kérjük, első, harmadik és negyedik oltás esetén hozza magával kitöltve a hozzájáruló nyilatkozatot, amelyet a koronavirus.gov.hu weboldalról tud letölteni.

 

Vas Megyei Oltási Munkacsoport

Vissza az előző oldalra

Vissza a főoldalra