Rudolf Vendégház

Rudolf Vendégház

Cím: 9726 VELEM. Gesztenyés utca.45.

Telefonszám: +36-30/562-4880

E-mail:

Weboldal: https://www.facebook.com/rudolf.vendeghaz.velem/

Vendégházunk a falu szívében  Velem egyik legszebb napsütéses déli fekvésű lejtőjén található, gyönyörű  kilátással az alattunk megbúvó falura és a  felettünk emelkedő hegyekre  és az erdőkre.  Négy  igényesen felszerelt apartmannal várjuk vendégeit. A két  kisebb egy hálóteres (24m2) és két nagyobb (40m2)  két hálóteres (nappali+ háló) családi apartmanban összesen14 -16 főt tudunk elszállásolni.  Az apartmanok a dupla ágyak mellett a  kanapékkal biztosítják a 3 illetve 4 férőhelyet.  A két nagyobb apartman közvetlen kertkapcsolattal, saját terasszal rendelkezik.  Mindegyik  apartmanhoz tartozik tea-konyha- étkezővel, zuhanyfülkés fürdőszoba, de a vendégek térítésmentesen használhatják a földszinti közös helyiségeket is. A szobákban műholdas TV, az épületben ingyenes Wifi. A szállást  apartmanonként külön lehet foglalni, nagyobb létszám, csoport esetén az egész ház bérelhető. Szükség esetén további férőhelyet tudunk biztosítani a közeli házakban.

Étkezés önellátással. Igény esetén az étkezés megszervezésében készséggel közreműködünk.
A vendégház földszintjén  jól felszerelt konyha (elektromos sütő, kerámia főzőlap, mélyhűtő, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, mosogatógép, kávé- és teafőző, edényzet áll a vendégek rendelkezésére, ahol saját főzésre, önellátásra van lehetőség. Az étkező-társalgó  a bárral központi elhelyezkedésű  kb.16-20 fő tud egyidejűleg helyet foglalni. A helyiség   fedett és nyitott  teraszokra nyílik. A hangulatos társalgó-étkező alkalmas a csoportos összejövetelek megtartására is!

A földszinten díjazás ellenében infraszaunában lazulhat, masszőr szolgáltatást vehet igénybe. Korlátozott számban kerékpárt tudunk kölcsönözni.  Szívesen segítünk a programok összeállításában.

Vendégházunkat elsősorban gyermekekkel érkező családoknak ajánljuk! Ajánljuk továbbá baráti-, családi ünnepekhez, akárcsak céges rendezvények, csapatépítő tréningek megtartásához, továbbképzésekhez vagy csupán  egy hétvégi kikapcsolódáshoz. Ajánljuk minden gyógyulni, zavartalanul pihenni vágyónak.

Várjuk kedves Vendégeinket a házigazdák: Erzsébet és Rudolf és természetesen a ház „Ura“ Boby a négylábú kedvenc.

Kapcsolódó képek

Vissza az előző oldalra

Vissza a főoldalra