Magyar Falu Program

Felhívás címe: Kommunális eszköz beszerzése - 2022, MFP-KOEB/2022
Projekt címe: Kommunális eszközök beszerzése Velemben
Elnyert támogatás összege: 11 102 213 Ft
A projekt megvalósításának éve: 2022
Projekt tartalma: A projekt során egy traktor erőgép és a kapcsolódó eszközök - hótoló, sószóró és pótkocsi - valamint egy fűnyíró traktor beszerzése fog megvalósulni, amely hozzájárul a belterületi közterületek megfelelő karbantartásához, közparkok, járdák, járda melletti zöldterületek, emlékhelyek fenntartásához, gondozásához, a településtisztasági szolgáltatásokhoz, valamint a köztisztasági szolgáltatásokhoz.

Felhívás címe: Orvosi eszköz - 2020, MFP-AEE/2020
Projekt címe: A velemi orvosi rendelő eszközfejlesztése
Elnyert támogatás összege: 2 927 409 Ft
A projekt megvalósításának éve: 2020
Projekt tartalma: A projekt célja a velemi orvosi rendelő eszközfejlesztése. Beszerzésre kerülnek többek között az elavult bútorzat cseréjét szolgáló bútorok, az ellátási feladatokat támogató orvosi eszközök, valamint beteggondozást támogató informatikai eszközök.

Felhívás címe: Orvosi rendelők fejlesztése - 2020, MFPHOR/2020
Projekt címe: A velemi orvosi rendelő fejlesztése
Elnyert támogatás összege: 29 752 686 Ft
A projekt megvalósításának éve: 2020
Projekt tartalma: Velem Községi Önkormányzat a településen működő orvosi ellátás fejlesztését kívánja megvalósítani a tervezett felújítás segítségével. Az önkormányzat célja az ellátások minőségi feltételeinek javítása és a mai kor követelményeinek megfelelő infrastrukturális feltételek megteremtése, beleértve az akadálymentesítés feladatait.

Vissza a főoldalra