Értesítés


Tisztelt Őstermelők és Kistermelők!

Értesítem Önöket, hogy a Velemi Gesztenyenapokra való tekintettel, az esetleges büntetések elkerülése érdekében, érdemes ellenőrizni az őstermelői igazolványok érvényességét, ugyanis a plasztikkártya alapú őstermelői igazolvány csak az adott évre kiadott betétlappal együtt hatályos.

2019. augusztus 23.

Az őstermelői igazolványon szereplő dátum a kártya hatályosságára vonatkozik, emellett minden évre vonatkozóan külön betétlappal kell rendelkezni.

Közös őstermelői igazolvány esetén az értékesítési betétlapon szereplő családtagoknak is van lehetősége árusítani.

Kérem, az érvényesítés/vagy annak ellenőrzése miatt keressen fel

szeptember 10-én vagy szeptember 24-én a velemi Önkormányzaton 13:00-15:00-ig, vagy ügyfélfogadási helyeim egyikén.

Aki kistermelői engedéllyel már rendelkezik, és gesztenyés süteményt, gesztenyepürét szeretne árulni, abban az esetben az Élelmiszerlánc – Biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóságot keresse fel, az ünnepen való árusításra az ilyen jellegű termékekre plusz engedélyt kell kérni. A fenti termékek csak hűtve árusíthatók.

 

Az állati eredetű élelmiszert árusítóknak (füstölt húskészítmények, házi zsír, stb.) a kistermelői engedélyüket az idei évben is meg kell hosszabbítaniuk, amit szintén az Élelmiszerlánc – Biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóságon tehetnek meg (Szombathely, Zanati út 3.)

 

Tisztelettel: Kiss Nikoletta
falugazdász

06-70-400-93-48

Vissza az előző oldalra

Vissza a főoldalra