ASZTALKŐ FESZTIVÁL 2023. szeptember 1-3.

ASZTALKŐ FESZTIVÁL 2023. szeptember 1-3.

2023. augusztus 25.

Kedves Velemiek! Kedves Üdülőtulajdonosok!

Vas Vármegye Önkormányzata TOP-5.3.2-17-VS1-2021-00001 azonosító számú, „Közös jövőnk Vas vármegye" című projekt keretein belül hagyományteremtő szándékkal szervezi meg az Asztalkő Fesztivált 2023. szeptember 1-3 között. Az Asztalkő Fesztivállal kapcsolatos teljeskörű ügyintézést Vas Vármegye Önkormányzatának megbízásából a Nyugat Produkció Kft. látja el.

Velem községi Önkormányzat részéről tájékoztatni szeretnénk Önöket az Asztalkő fesztivállal kapcsolatos fontosabb információkról.

2023. szeptember 2-án reggel 10 órától este 22 óráig, valamint 2023. szeptember 3-án 10 órától 22 óráig a Hősök kapujától a felső buszfordulóig Asztalkő Fesztivál megrendezésének idejére az Önkormányzat igénybe veszi a máskor út és járda céljára szolgáló közterületet.

Ebben az időszakban személygépkocsival a gyalogosok biztonsága érdekében a falu területére a Hősök kapujától behajtani nem lehet! A parkoltatást és a forgalom irányítását a szervező cég biztosítja. Kérjük, hogy szíveskedjenek a saját telkükön elhelyezni a járműveiket.

Felhívjuk a szíves figyelmüket arra, hogy a rendezvény ideje alatt TILOS a parkolás a Jókai utcában, a Dózsa György utcában a Kút utcában, a Petőfi Sándor utcában, a Kossuth Lajos utcában és a Gesztenyés utcában, mivel ezek a menekülési útvonalak. 2023. szeptember 1. (pénteken) 10 órától a Rákóczi utcában TILOS parkolni.

Kérjük, szíveskedjenek vendégeiket és szállóvendégeiket is időben értesíteni, hogy a személygépkocsival történő behajtás 2023. szeptember 2-án szombaton és szeptember 3-án vasárnap 9:45 óráig megtörténjen. Ettől eltérő időpontban kérjük, hogy autóval történő közlekedés esetén szíveskedjenek lakcímkártyájukat előkészíteni. Megértésüket köszönjük.

A helyközi autóbuszjáratok pénteken (szeptember 1.) reggel 8 órától hétfő (szeptember 4.) reggel 4-ig a Temető parkolóig közlekednek.

Szeptember 1-jén Velem autóbusz-fordulóból ingyenes kisbuszos utazás lehetősége folyamatosan biztosított a Szent Vid-kápolnáig és a program végén vissza.

Szeptember 2-án és 3-án a rendezvényhelyszínek között INGYENES DOTTÓ JÁRAT KÖZLEKEDIK!

Kérjük, a Tisztelt velemi lakosok és üdülőtulajdonosok türelmét, megértését a rendezvény időtartama alatt!

Az Asztalkő Fesztivál ingyenes rendezvény, a velemieket különösen nagy szeretettel várják a programokra a szervezők.

Segítő együttműködésüket köszönjük szépen!

Velem, 2023. augusztus 24.

Velem községi Önkormányzat és a szervezők

További információ: https://asztalkofesztival.hu/

Vissza az előző oldalra

Vissza a főoldalra