TÁJÉKOZTATÁS - ASZTALKŐ FESZTIVÁL 2024. augusztus 30-szeptember 1.

TÁJÉKOZTATÁS - ASZTALKŐ FESZTIVÁL 2024. augusztus 30-szeptember 1.

2024. augusztus 26.

Kedves Velemiek! Kedves Üdülőtulajdonosok!

A Kőszeghegyaljáért Egyesület szervezésében második alkalommal kerül megszervezésre az Asztalkő Fesztivál 2024. augusztus 30. és szeptember 1. között.

A Kőszeghegyaljáért Egyesület részéről tájékoztatni szeretnénk a Tisztelt Lakosságot az Asztalkő fesztivállal kapcsolatos fontosabb információkról.

2024. augusztus 28. 14:00- tól 2024. szeptember 2. 13:00 óráig a felső buszfordulót Asztalkő Fesztivál megrendezésének idejére az Egyesület igénybe veszi a máskor út és járda céljára szolgáló közterületet.

2024. augusztus 30. 10:00- tól 2024. szeptember 1. 19:00 óráig a Hősök kapujától a Stirling-villáig az Asztalkő Fesztivál megrendezésének idejére az Egyesület igénybe veszi a máskor út és járda céljára szolgáló közterületet.

Ebben az időszakban személygépkocsival a gyalogosok biztonsága érdekében a falu területére a Hősök kapujától behajtani nem lehetséges. A parkoltatás és a forgalom irányítás a rendezvény időtartama alatt megoldott. Kérjük, hogy ez idő alatt szíveskedjenek a saját telkükön elhelyezni a járműveiket.

Felhívjuk a szíves figyelmüket arra, hogy a rendezvény ideje alatt TILOS a parkolás a Jókai utcában, a Dózsa György utcában a Kút utcában, a Petőfi Sándor utcában, a Kossuth Lajos utcában és a Gesztenyés utcában, mivel ezek menekülési és alternatív közlekedési útvonalak. 2024. augusztus 30. (pénteken) 10 órától a Rákóczi utcában TILOS parkolni.

Kérjük, szíveskedjenek vendégeiket és szállóvendégeiket is időben értesíteni, hogy a személygépkocsival történő behajtás 2024. augusztus 30-án pénteken és szeptember 1-jén vasárnap 9:00 óráig megtörténjen. Ettől eltérő időpontban kérjük, hogy autóval történő közlekedés esetén szíveskedjenek lakcímkártyájukat előkészíteni. Megértésüket köszönjük.

A helyközi autóbuszjáratok csütörtökön (augusztus 29.) 13 órától hétfő (szeptember 2.) 12:00 óráig a Temető parkolóig közlekednek.

Kérjük, a Tisztelt velemi lakosok és üdülőtulajdonosok türelmét, megértését a rendezvény időtartama alatt!

Az Asztalkő Fesztivál ingyenes rendezvény, a velemieket különösen nagy szeretettel várják a programokra a szervezők.

A Fesztivál ideje alatt a helyi lakosok számára biztosítjuk az árusítás lehetőségét!

Segítő együttműködésüket köszönjük szépen!

Velem, 2024. augusztus 26.

Szervezők

Vissza az előző oldalra

Vissza a főoldalra