Rendezési terv 2014 \ Hírek \ Rendezési terv 2014. - Felhívás lakossági észrevételek megtételére

Rendezési terv 2014. - Felhívás lakossági észrevételek megtételére

Településfejlesztési koncepció és településrendezési eszközök elkészítése, felhívás lakossági észrevételek megtételére.

2014. június 10.

Velem községi Önkormányzat

9726 Velem, Rákóczi utca 73.

 

Tárgy: Településfejlesztési koncepció és településrendezési eszközök elkészítése, felhívás lakossági észrevételek megtételére

 

Tisztelt Lakosság!

Velem község területén ingatlantulajdonnal rendelkezők!

 

Velem község Önkormányzatának 56/2014.(V.21.) számú határozata alapján megkezdődött Velem község új településfejlesztési koncepciójának és rendezési terveinek elkészítése. A tervezési folyamat elején lehetőség van az egyes ingatlantulajdonosok kérelmeit, ötleteit, javaslatait figyelembe venni.

A településfejlesztési koncepció 314/2012.(XI.8.) Korm. rendelet előírásai szerinti elkészítésének célja, hogy a megalapozza Velem község jövőképét, illetőleg annak elfogadását követően lehetővé tegye az új településrendezési eszközök (településszerkezeti terv és helyi építési szabályzat) elkészítését.

 

A településfejlesztési koncepció és az új településrendezési terv elkészítése az Önök igényei nélkül nem lenne teljes. A településrendezési tervek a következő 10 évre meghatározzák az egyes ingatlanok építési és használati lehetőségeit az országos és helyi előírások alapján.

 

Annak érdekében, hogy egy minél teljesebb és a helyi lakosság igényeit figyelembe vevő rendezési tervet készíthessünk el a község és az egyes tulajdonosok javára, kérjük, hogy javaslataikat, ötleteiket, észrevételeiket a kérelmező nevével és címmel ellátva, a kérdéses ingatlan beazonosíthatóságával (pl: helyrajzi szám, térkép, stb…) a Polgármesternek címezve 2014. június 20-ig az alábbi címre írásban benyújtani szíveskedjenek:

Velem községi Önkormányzat 9726 Velem, Rákóczi utca 73.

 

Véleményüket, javaslataikat, ötleteiket előre is köszönöm:

 

Szél Józsefné Polgármester

s. k.

 

A közzététel időpontja: 2014. május 30.

 

Vissza az előző oldalra

Vissza a főoldalra